Autorica romana "Sezonka" dolazi u Jastrebarsko

11.11.2016. Gradska knjižnica i čitaonica Jastrebarsko ugostiti će u petak, 18. studenoga od 19 sati Gordanu Frgačić, autoricu romana "Sezonka"

Gordana Frgačić je iskustva koja je sama stekla tijekom svoje uspješne karijere (sada je rukovoditelj poslovnog područja Ljudski resursi u Kaufland Hrvatska) opisala u knjizi „Zašto smo manje plaćene“ koja je objavljena 2012. a dvije godine kasnije tiskana je i njena druga knjiga „Kako dobiti posao". Pred čitalačkom publikom ovoga puta predstavlja se romanom "Sezonka"“ koji je uzbudljiva i intrigantna priča o ženi koja otvara brojna pitanja o vremenu i okruženju u kojem živimo.
Gordana Frgačić svima je uputila pozivnicu:
"Veliko mi je zadovoljstvo pozvati vas na predstavljanje mog prvog romana pod nazivom "Sezonka", intrigantnu priču o naizgled običnoj ženi. No, niti jedna žena nije obična...

Zašto je glavni lik, Maja, žena koju će neki čitatelji zavoljeti, a neki prezirati? Kako je nastala Maja i zašto Zlatana morate zavoljeti? Koliko dobro poznajemo sebe i ljude koji nas okružuju? Može li nas očaj natjerati u još očajnije situacije?
Koliko vam je važno što drugi misle o vama?
O tome i o drugim zgodama koje su pratile nastajanje ove knjige čut ćete više na predstavljanju knjige na kojem se veselim vidjeti vas u što većem broju! Pratnja je dobrodošla!"
Roman „Sezonka“, Gordana Frgačić izdala je u vlastitoj nakladi u suradnji s knjižarom Redak, po principu "print na zahtjev" koji je u Hrvatskoj relativno nov način izdavanja i omogućuje autorima veću kontrolu nad njihovim djelom. Dostupan je u internetskoj prodaji na www.webknjizara.hr.
LJ.H.M.

TAGOVI | Gradska knjižnica Jastrebarsko | HRAM

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!