Glumice i glumci primili diplome

30.06.2016. Na kraju uspješne kazališne sezone 2015/2016. brojne glumice i glumci Kazališta Škrabe primili su na svečanosti u Glazbenoj školi Jastrebarsko u subotu, 11. lipnja zaslužene diplome

Tom prilikom okupila se brojna ekipa koja je cijelu sezonu uživala u čarima kazališta i nastupa na sceni. Svojim najdražima, roditeljima, braći i sestrama tom su prigodom izveli nekoliko glazbenih točaka iz predstave koju trenutno pripremaju, „Velika tajna Sherlocka Holmesa“ Nine Škrabea.

Na završnoj svečanosti Kazališta Škrabe prisutne je pozdravila voditeljica Klementina Škrabe, a poseban pljesak dobili su umjetnički voditelj Kazališta Nino Škrabe te legendarni jaskanski glumac Dean Skok. Prisutni su bili i glumci „veterani“ koji će također zaigrati u „Sherlocku“, na čelu s Antonijom Fratrić te Josipom i Andrijom Ferkom. Brojni stariji glumci pridružit će im se na završnim probama nove predstave.
Kazališna fešta nastavljena je druženjem svih prisutnih uz pizze, sokove i grickalice, a probe za „Sherlocka“ održavat će se cijelo ljeto. Premijera se očekuje početkom jeseni.
M.H.

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!