Sjajan uspjeh "trnoružice" Antonije

12.03.2018. Plasmanom na ovogodišnje svjetsko plesno natjecanje veliko je priznanje za 11 godišnju Antoniju Juraj, Baletni studio Jastrebarsko i njegovu voditeljicu Svetlanu Lukić

Proteklog vikenda u Opatiji se okupilo preko dvije tisuće plesačica i plesača na kvalifikacijskom turniru za plasman u finale velikog svjetskog plesnog spektakla "DanceStar" koji će se krajem svibnja održati u Poreču.

Baletni studio Jastrebarsko ove je godine predstavljala mlada i iznimno talentirana balerina, 11 godišnja Antonija Juraj. Besprijekornom izvedbom varijacije "Aurora" iz trećeg čina baleta Trnoružica, Antonija je očito očarala i stručni žiri koji joj je u konkurenciji balet djeca dodijelio drugo mjesto i plasman na veliko svjetsko finale koje će se održati od 23. do 27. svibnja u Poreču. 

Iznimno sam ponosna na Antoniju koja je bez greške izvela ovu veoma tešku solo točku. Plasman na svjetsko natjecanje veliki je uspjeh, ne samo za nju, već i za Baletni studio Jastrebarsko čiji je Antonija član, rekla nam je baletna pedagoginja Svetlana Lukić. Sigurna sam da će njezin uspjeh biti veliki poticaj i ostalim našim balerinama koje su i do sada grad Jastrebarsko i baletni studio predstavljale u najljepšem svijetlu, naglasila je gospođa Lukić.

I.K.

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!