ŽIS nadmašio sva očekivanja

16.05.2017. Festival "Život i smijeh" nadmašio je sva očekivanja organizatora i još jedanput pokazao koliko Jaska ima veliko srce

Prva dva vikenda u svibnju, Jaskanci su disali s kazalištem i odlično prihvatili program koji su im jaskanski kazalištarci pripremili.

Uz gostovanja drugih kazališta, nastupe stand up komičara i dvije premijere Gradskog kazališta Jastrebarsko, program je zadovoljio sve dobne skupine, od vrtićkih mališana, mladeži do odraslih posjetitelja. Predstave su bile izvrsno posjećene, a komentari gledatelja i više nego pohvalni.

Zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli da ovogodišnji „ŽIS“ bude tako uspješan, u prvom redu Ministarstvu kulture, Zagrebačkoj županiji, Gradu Jastrebarskom, Savjetu mladih grada Jastrebarskog te Savjetu mladih Zagrebačke županije. Jednaku zahvalnost dugujemo i Emil Frey Auto Centru koji je uz Festival od njegova začetka, te našem novom pokrovitelju: Zagrebačkoj banci d.d.! Posebno zahvaljujemo i Centru za kulturu Jastrebarsko i Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog koji su ove godine ponijeli i dio poslova suorganizacije festivala te jaskanskim medijima koji su omogućili da se dobar glas o ovoj manifestaciji pronese diljem našeg kraja, rekao nam je predsjednik kazališta Velimir Kokot. 

Od srca zahvaljujemo našim sugrađanima, od kojih je baš svaki koji je kupio ulaznicu za neku od predstava, učinio dobro djelo. Novac koji je prikupljen, pomoći će našim mladim sugrađanima, onima kojima je to najpotrebnije, da se uz stipendiju lakše školuju, dodao je na kraju Kokot.
GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!