Balerine kod gradonačelnika

15.03.2017. Na plesnom natjecanju Croatia Open jaskanske su balerine ponovno zasjale te su u velikoj konkurenciji baletnih i plesnih studija osvojile prvo, dva druga i jedno treće mjesto

Tim su uspjehom izborile nastup na svjetskom natjecanju World Dance Star, a sve koreografije Baletnog studija Jastrebarsko dobile su vrlo visoke bodove. Točka „Rosamunda“ pobijedila je u kategoriji klasičnog baleta te ju izvode najmlađe balerine. Najstarije su osvojile drugo mjesto s točkom naziva „Seguidilla“, a treće mjesto osvojila je nova točka „Persian slaves“. Još jedno drugo mjesto također je osvojeno u kategoriji „national“ s plesnom točkom „Can can“.

Ovi su uspjesi bili povod da naše balerine prime gradonačelnik Zvonimir Novosel i zamjenik Domagoj Šlat te pohvale njihov izniman trud i uspjeh. Voditeljica Baletnog studija Jastrebarsko Svetlana Lukić istaknula je kako je iznimno ponosna na sve svoje učenike, koje iz godine u godinu samo nižu uspjehe, a posebno na Gabrijela Ječića koji se kao gost pridružio Baletnom studiju Jastrebarsko.

Na spomenuto svjetsko natjecanje mogu ići točke „Rosamunda“, „Seguidilla“ i „Fado“. Iako je točka „Fado“ u kategoriji „contemporary“ osvojila šesto mjesto također je izborila nastup za svjetsko natjecanje zbog dovoljno prikupljenih bodova. Natjecanje World Dance Star održat će se u razdoblju od 24. do 28. svibnja 2017. u Poreču te će na njega ići samo najstarije balerine. Svim balerinama želimo puno sreće i uspjeha!

Umjetnička voditeljica Baletnog studija Jastrebarsko također je pozvala sve zainteresirane 1. travnja 2017. u Dom kulture na Baletni karusel!
Ena Mrakužić

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!