"Božićna prskalica" Kazališta Škrabe

20.12.2018. Ovu kazališnu godinu Kazalište Škrabe završilo je u pravom blagdanskom ugođaju

U programu "Božićna prskalica" male glumice i glumci pokazali su pred obiteljima i prijateljima svoje umijeće u glumi, pjevanju, sviranju i plesu, a sve na temu Božića. Bilo je tu anđela, vila, životinjica, pastira, Grincha i Scroogea, a uz izvođenje dijelova božićnih predstava "Kako je Tvrtko otkrio Božić" i "Dogodilo se u Betlehemu", mladi kazalištarci sami su smislili koreografije, dijaloge i stihove. 


Žiri u sastavu Lovro Penić Ivanko, Antun Penić Ivanko i Nino Škrabe nije imao lagan posao. Lovro i Antun dugogodišnji su glumci u predstavama Kazališta Škrabe, a Nino Škrabe ove godine slavi 50 godina umjetničkog djelovanja. To im je zasigurno pomoglo da na kraju najboljima dodijele zaslužene nagrade, nakon čega je uslijedio veseli Pizza Party.


Kroz program je vodila redateljica Klementina Škrabe, ton-majstor bio je Andrija Ferko, za scenografiju i svjetlosne efekte bili su zaslužni Dominik Sečen i Margareta Škrabe, dok je službeni fotograf i ovom prigodom bio Matija Grgas iz Foto studija Jaska.

Za kazalištarce sada slijedi kraći odmor, a ponovno će nastupiti u subotu, 5. siječnja, na tradicionalnom božićnom poetsko-glazbenom programu "Hote o ljudi sim" u jaskanskoj župnoj crkvi.foto: Matija Grgas

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!