Bruno Šimleša gostuje u Jastrebarskom

07.12.2016. U utorak 13. prosinca u Jastrebarskom gostuje sociolog Bruno Šimleša jedan od najprodavanijih i najpopularnijih hrvatskih autora iz područja popularne psihologije i duhovnosti


Jedan od najprodavanijih hrvatskih autora literature iz područja popularne psihologije i duhovnosti Bruno Šimleša, sociolog, kolumnist, tv voditelj i pisac čiji su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji, gostuje u Jastrebarskom u utorak, 13. prosinca od 19 sati u Glazbenoj školi Jastrebarsko.
Bruno Šimleša dosad je objavio osam knjigu među kojima su najpopularnije "Škola života", "Umjetnost života"i "Ljubavologija" čije su teme ljubav, poboljšanje kvalitete života i obitelj, a upravo o tome govoriti će i na predavanju u Jastrebarskom.Da je riječ o vrlo aktivnom i angažiranom piscu koji, osim što piše knjige i kolumne te drži predavanja, svoje vrijeme posvećuje i oboljelima od karcinoma, svjedoči i podatak da je u veljači primio nagradu VAM (Vesna Andrijević Matovac) koju dodjeljuje udruga žena oboljelih od raka dojke i tako postao prvi muškarac kojemu je izrečena zahvala za sve što je učinio za žene oboljele od ove zloćudne bolesti.

"Moram biti društveno aktivan jer sam to dužan biti, i kao otac i kao suprug i kao čovjek. Naravno da ću se zalagati za poštivanje ljudskih prava i apsurdno je da u 2016. godini moramo i dalje govoriti o ravnopravnosti žena i muškaraca. Apsurdno je da je to i dalje tema jer nismo postigli ravnopravnost." - ističe Šimleša.
Što je važno za građenje istinske ljubavne veze, kako razvijati ljubav prema sebi i drugima, s kojim zabludama živimo i zašto si lažemo, sve su to pitanja na koja će u Glazbenoj školi Jastrebarsko odgovoriti Bruno Šimleša, koji će i ovom prilikom rado odgovoriti na pitanja iz publike.
Ulaznice za predavanje "O ljubavi i obitelji" mogu se kupiti na ulazu u dvoranu po cijeni od 30 kuna.
LJ.M.

TAGOVI | HRAM

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!