Čarobna baletna predstava

05.12.2017. Već tradicionalno, u ovo predblagdansko vrijeme, Jaskanci mogu uživati u čaroliji baleta koju im svake godine pripremi Baletni studio Jastrebarsko

I dok Zagrepčani u predblagdansko vrijeme hrle na "Orašara",  Jaskanci pak imaju svoju božićnu čaroliju Baletnog studija Jastrebarsko koji je za svoje sugrađane proteklog vikenda pripremio "Čarobnu škrinju". 

Brojni posjetitelji mogli su u dva dana osjetiti pravu čaroliju plesa malih i velikih balerina koje je i ovoga puta sjajno pripremila neponovljiva Svetlana Lukić. Ona nije samo baletna pedagoginja, već je i odlična redateljica, koreografkinja, pa ako hoćete i scenografkinja, kostimografkinja, prijateljica, i zato ju njene balerine bezgranično vole i poštuju. 

Svake, ali baš svake godine njezine su baletne predstave jedinstvene. Bez obzira što ćete uvijek vidjeti vlakić, male kineskinje ili pak ciganske plesačice, uvijek je tu nešto novo i drugačije, jednom riječju neponovljivo.

Predivno iznenađenje bilo je dvoje malih plesača, izuzetno talentirana Antonija Juraj koja se nedavno sjajnom pokazala na natjecanju u Novom Sadu, i zaigrani Gabrijel Ječić koji se izvrsno uklopio u baletni svijet iako nije polaznik Baletnog studija. Njih dvoje sjajno vode predstavu od početka do kraja, a Antonija je uz to briljirala u solo točkama. 

Briljantne su bile i sve ostale polaznice, od onih najmanjih koje tek uče prve baletne koraka, do onih malo starijih i onih najstarijih koje mogu nastupiti na bilo kojoj hrvatskoj pozornici.  

Sve u svemu divna i nezaboravna baletna večer, i iščekivanje što će nam, i čime će nas pak za godinu dana Svetlana i njene balerine iznenaditi.

Ivica Krčelić

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!