Dođite na "Sherlocka Holmesa"!

05.12.2016. Kreativni studio Zvrk poziva Vas da među prvima pogledate novu predstavu Kazališta Škrabe "Velika tajna Sherlocka Holmesa"!

Jaskanski Sherlock Holmes po prvi put će se moći pogledati u Domu kulture Jastrebarsko (kazalište/kino) na pretpremijeri u srijedu, 7. prosinca 2016. u 20 sati te premijerno u četvrtak 8, petak 9. i subotu 10. prosinca 2016. - svaku večer od 20 sati.
"Velika tajna Sherlocka Holmesa" Nine Škrabea na zabavan, duhovit i uzbudljiv način spaja najslavnijeg detektiva svih vremena, Sherlocka Holmesa i njegovog vjernog prijatelja doktora Watsona s nekim od najpoznatijih i najpopularnijih likova književnosti, a putovanje Holmesa i Watsona po cijelome svijetu dovest će ih i do konačnog obračuna sa zlikovcem Moriartyjem...
Za "Veliku tajnu Sherlocka Holmesa" koju već mjesecima priprema kazališni ansambl u kojem je više od 80 glumaca, pjevača, plesača i stručnih suradnika, zaslužna je već uigrana ekipa koja je u posljednje četiri godine pripremila čak šest hit-predstava, "Knjiga o džungli", "Kako je Tvrtko otkrio Božić", "Pustolovine Huckleberryja Finna", "Mary Poppins", "Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir" i "Dogodilo se u Betlehemu". Svih šest predstava, kao i "Holmes", nastalo je prema tekstovima Nine Škrabea, umjetničkog voditelja Kazališta Škrabe, koji se u svom rodnom Jastrebarskom kazalištem bavi već skoro 50 godina.
Redateljica predstave je Klementina Škrabe, kostime je osmislila i izradila Marija Špikić, koreografije potpisuju Ines Jerčinović i Marta Brkljačić, scenu je napravila i oslikala Ivana Strmečki Vučina, ton-majstori će biti Maja Cerovski i Dominik Sečen, rasvjetom će upravljati Ivica i Krešimir Batušić, dok je za glazbene matrice zaslužan Josip Cvitanović. Posebno ističemo sudjelovanje odličnih karlovačkih glumica Višnje Polojac i Jasmine Mihalić koje su se početkom ove sezone priključile Kazalištu Škrabe te gostovanje raspjevanog Dječjeg zbora Hitići pod ravnanjem Manuele Budišćak.
Ako želite vidjeti, čuti i doživjeti pravu originalnu kazališnu pustolovinu, dvoboje, bitke, plesove, pjesme, ljubav, zlobu te vječnu borbu dobra i zla - dođite na "Veliku tajnu Sherlocka Holmesa"!
Ulaznice za sve četiri predstave mogu se nabaviti od utorka, 6. prosinca u Caffe baru "Kino" po cijeni od 20 kuna.
M.H.

TAGOVI | Kreativni studio Zvrk

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!