Dođite u subotu na "Baletni karusel"

28.03.2017. U sklopu 20. smotre kazališnih amatera Zagrebačke županije u subotu 1. travnja u Domu kulture u Jastrebarskom predstavit će se Baletni studio Jastrebarsko sa svojim "Baletnim karuselom"

Nakon dva veoma uspješna sudjelovanja na Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije, Baletni studio Jastrebarsko ove će se godine predstaviti svojim "Baletnim karuselom. Predstava će se održati u subotu 1. travnja u Domu kulture (kino dvorana) u Jastrebarskom od 10 sati, a ulaz je slobodan. Jaskanske balerine pozivaju sve svoje sugrađane, osobito one najmlađe da ih dođu podržati pljeskom u ostvarenju što boljeg plasmana na Smotri.
Inače, ovogodišnja, 20. po redu Smotra održava se u Križu, ali zbog premale pozornice jaskanske balerine nastupit će u Jastrebarskom pred domaćom publikom od koje očekuju veliku podršku.
Smotra se organizira pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i župana Stjepana Kožića, u suradnji sa Hrvatskim saborom kulture i Zajednicom kulturno-umjetničkih udruga Zagrebačke županije.
I.K.

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!