Gradsko kazalište Jastrebarsko kreće sa novom predstavom

30.09.2017. Dugogodišnje članice i glumice Gradskog kazališta Jastrebarsko Iris Sečen i Mia Matasić proteklog su vikenda u Bjelovaru predstavljale jaskanske kazalištarce na seminaru – radionici za voditelje, redatelje i glumce amaterskih kazališta i skupina koji je organizirao Hrvatski sabor kulture

Tema dvodnevnog seminara bile su dramske vježbe i režija predstave, a isti je vodio poznati hrvatski redatelj Mario Kovač. Kazalištarke su u Bjelovaru osim stjecanja novih znanja stupile u kontakt i sa brojnim predstavnicima drugih amaterskih kazališta iz Hrvatske pa se tako i dalje nastavlja pozitivan trend našeg kazališta koji će uvjereni smo rezultirati i novim suradnjama i razmjenama gostovanja.

„Prilika za suradnje itekako će biti u novoj kazališnoj sezoni koja je započela radionicom glume za srednjoškolce i studente, a koja se nastavlja pripremom odrasle predstave. Naime, već u listopadu ćemo ponovno okupiti odrasli ansambl koji će početi sa pripremama za novu predstavu i koja će donijeti niz iznenađenja kako za glumce tako i za publiku! Iznimno sam zadovoljan što se naši članovi i glumci iz godine u godinu sve više educiraju, napreduju i što itekako bogatu povijest našeg kazališta na taj način dodatno oplemenjuju!“ – Velimir Kokot, predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko.
GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!