Jesenska večer uz knjigu

05.10.2016. Pozitivna jesenska večer uz knjigu, pečene kestene i portugizac priprema se u utorak, 11. listopada od 19 sati u mirnom dvorištu u centru Jaske, u restoranu "K Lojzeku koji bilježi pet desetljeća dugu tradiciju

Gošće večeri bit će Ivana Plechinger, pjevačica, skladateljica, televizijska i radijska voditeljica, koja će promovirati svoju knjigu "Ono što ostaje, uvijek ljubav je" (koja je već mjesecima među najčitanijim i najprodavanijim knjigama u Hrvatskoj) te Alis Pečarić Marić, autorica bloga i facebook stranice „Čitaj knjigu“, najposjećenije stranice o knjigama u Hrvatskoj.
Dvorište restorana "K Lojzeku" odabrano je kako bi se oživjele neke stare jaskanske adrese, te im se udahnuo novi život i sadržaji, pa će "Pozitivna jesensku večer uz knjigu, pečene kestene i Portugizac", kako i sam naziv događanja kaže, biti u znaku ne samo ljubavi prema pisanoj riječi, već i u znaku mirisa i okusa pečenih kestena, jesenskog vina, zvukova gitare i pozitivnih ljudi dobrog raspoloženja. Ulaznice po cijeni od 30,00 kn posjetitelji nabaviti na ulazu.

"Volim lijepe korice, miris knjiga, velike knjižnice, čitaonice, lijepa mjesta za čitanje, udobne fotelje te meke i mirisne krevete gdje se može opušteno čitati. Za mene je čitanje ritual bez kojeg ne mogu živjeti." - kaže Alis Pečarić Marić koja preporukama za čitanje, fotografijama i citatima svakodnevno obogaćuje svoju stranicu koju prati gotovo 200 tisuća čitatelja.

"Nezgodno je što tuga poput vina čovjeka može opiti. Prepuste joj se mnogi, koriste je za izgovor da prestanu živjeti, lako se na nju naslone u svakoj nedaći koja poslije tuge dođe. I razlog svakoj novoj tuzi stara je tuga, pa se jedna na drugu slažu, množe i rastu u vašim mislima i srcima. Nemojte si to raditi. Budite si prijatelj." - piše Ivana Plechinger u knjizi koja je nastala nakon što je autorica iznenada izgubila oca, doživjela moždani udar i tražila način kako se nositi sa svojim tugama i nedaćama.
LJ.H.M.

TAGOVI | HRAM

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!