Kazalište Škrabe-upis novih članova!

21.01.2019. Upis novih članova (glumica i glumaca) osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta bit će u srijedu i četvrtak, 23. i 24. te 30. i 31. siječnja 2019. u 18:30 sati u Domu kulture Jastrebarsko (kazalište/kino)

Nakon što je u proteklih sedam godina pripremila čak devet hit-predstava ("Knjiga o džungli", "Kako je Tvrtko otkrio Božić", "Pustolovine Huckleberryja Finna", "Mary Poppins" "Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir", "Dogodilo se u Betlehemu", "Velika tajna Sherlocka Holmesa", "Oko jedne hiže", "Zemlja Čudesa"), već uigrana ekipa kazališnih stručnjaka i pedagoga proširuje svoje redove!
Sada je pravi trenutak da i vi postanete dijelom Kazališta Škrabe koje okuplja glumice i glumce od 7 do 77 godina starosti, a među svoje nove članove posebno poziva osnovnoškolce i srednjoškolce.
Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu, što znači inspicijent a čime se točno bavi šaptač), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje - svakako dođite i pridružite se ovoj velikoj kazališnoj obitelji.
Sve informacije možete saznati na e-mail kazaliste.skrabe@gmail.com ili mobitel 0917229167.
Veselimo se Vašem dolasku - vidimo se u Kazalištu!

K.Š.

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!