KRAJ USPJEŠNE SEZONE ZA BALETNI STUDIO

19.06.2017. Baletni studio Jastrebarsko za kraj sezone predstavio se na 14. TREPS Festivalu, održanom 17. i 18. lipnja u zagrebačkom Centru za kulturu Trešnjevka


Na Trešnjevačkim plesnim susretima (TREPS), sada već tradicionalnom zagrebačkom plesnom događanju na kojem Baletni studio sudjeluje od samih početaka, jaskanske su se balerine u svibnju predstavile s pet točaka u čak tri izričajne (klasični balet, suvremeni ples i kategorija jazz/show/musical) i tri dobne (djeca, mladi i odrasli) kategorije.

Iste su točke uvrštene u završni dio Plesnih susreta, TREPS Festival, na kojem su točke „Seguedilla“ (odrasli) u koreografiji voditeljice studija i baletne pedagoginje Svetlane Lukić i „Perzijske robinje“ (mladi) prema Mariusu Petipau, iz poznatih baleta „Don Quijote“ i „Bajadera“, nagrađene priznanjem za najuspješniji nastup u kategoriji klasičnog baleta. Priznanjem za najuspješniju koreografkinju debitanticu TREPS Festivala nagrađena je nekadašnja polaznica i sadašnja suradnica Baletnog studija, Marta Brkljačić, za svoju koreografiju „Što te nema“ (suvremeni ples) na istoimenu pjesmu Jadranke Stojaković. 

Brojnošću odabranih koreografija i nagradama osvojenima na TREPS Festivalu Baletni studio još jednom je stručno potvrdio svoju dugogodišnju kvalitetu te uspješno zaokružio jednu izuzetno dinamičnu i nadasve produktivnu plesnu sezonu u Jastrebarskom.
BSJ

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!