Kreće nova sezona udruge K.A.O.S.

12.09.2015. U novu sezonu udruga K.A.O.S. kreće u novoj dvorani, novim plesnim programima i s još puno kreativnih aktivnosti što je dovoljan razlog da im se pridružite

Nakon ljetne stanke, ispunjena pozitivnom energijom i novim idejama Udruga K.A.O.S. na veliko se sprema za novu kreativnu sezonu 2015.-2016. godine koja obiluje novostima. Osim nove adrese i novouređene dvorane, na radost zaljubljenika u plesnu umjetnost Plesna skupina L’inferno, uz postojeće, uvodi i nove plesne programe kako bi čari plesa upoznale sve dobne skupine.
Od ove godine možete biti dio sljedećih plesnih programa: Plesna radionica za najmlađe (vrtić i 1. razred), Jazz dance (3 grupe – 2.-4. razred OŠ, 5.-8. razred OŠ i SŠ) , Plesna rekreacija za mame i za sve dobne uzraste te Rekreacija za osobe starije životne dobi. Također, od ove sezone možete se jednom tjedno uključiti na naš otvoreni plesni sat („OPEN CLASS“) koji će voditi trenerica Lana Jerčinović, mag.cin. i brojni renomirani gosti iz hrvatskog plesnog svijeta.
Svi Vi koji ste zainteresirani možete biti dio naše plesne obitelji upisom na broj telefona 095 902 3306 na koji možete dobiti i sve detaljnije informacije.

Osim plesnih skupina, u Udrugu K.A.O.S. mogu se uključiti i djeca od 5-15 godina u program sportske gimnastike pod vodstvom Ines Jerčinović, prof. (kontakt: 098 976 8845). Na gimnastičkim treninzima djeca će uvježbavati mnoge akrobatske elemente na tlu, vježba na spravama i sa spravama, a pružit će im se mogućnost da sudjeluju u gimnastičkim natjecanjima.

Želite li da vaše dijete razvija svoje kreativne sposobnosti i talente učeći o svijetu likovne umjetnosti kroz crtanje, slikanje, modeliranje i druge likovne tehnike pozivamo vas da upišete svoje dijete u likovnu radionicu koji vodi Ivana Strmečki Vučina, prof. (kontakt: 098 198 2733).
Likovne radionice su namijenjene djeci od 5-10 godina a tijekom godine organiziramo i izložbe dječjih likovnih radova kako bi bogatstvo dječjeg likovnog stvaralaštva prezentirali široj javnosti.
Svi ste dobrodošli da s nama podijelite naš kreativno-edukativni K.A.O.S.!
Udruga KAOS

TAGOVI | KAOS

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!