Matineja "Zemlje Čudesa"

07.05.2019. Predstavu možete vidjeti na matineji u petak, 10. svibnja u 10 sati ujutro u Domu kulture Jastrebarsko (kazalište/kino),


Predstava "Zemlja Čudesa" Kazališta Škrabe odigrana je u Jastrebarskom već 13 puta, a organizirano su je pogledali učenici škola iz Dugog Sela, Krašića, Klinča Sela, Jastrebarskog i Pisarovine – sve zajedno više od 2000 gledatelja. Na Festivalu kršćanskog kazališta u Zagrebu bit će izvedena u nedjelju, 26. svibnja, a prije toga imate priliku pogledati je još jednom u Jastrebarskom!
U "Zemlji Čudesa" Nine Škrabea, u režiji Klementine Škrabe, s kostimima Marije Špikić, scenografijom Ivane Strmečki Vučina i koreografijama Ide Benčik nastupa 60-ak mladih glumaca, pjevača i plesača. Njezini ton-majstori su Dominik Sečen, Andrija Ferko i Marija Škrabe, a rasvjetom upravljaju Dominik, Ivica i Krešimir Batušić.
Predstavu možete vidjeti na matineji u PETAK, 10. svibnja u 10 sati ujutro u Domu kulture Jastrebarsko (kazalište/kino), a ulaznice po cijeni od samo 10 kuna možete kupiti na ulazu pola sata prije početka predstave. Požurite – jer broj ulaznica je ograničen!
Vidimo se u Kazalištu!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!