Mažoretkinje putuju na Europsko prvenstvo

06.09.2017. Postignutim rezultatima na Državnom prvenstvu u Karlovcu, održanom u svibnju ove godine, Svetojanske mažoretkinje plasirale su se na Europsko prvenstvo koje se održava u Slovenij od 7. do 10. rujna

Prvenstvo ove godine okuplja natjecateljice u 86 formacija i 170 neformacija. Laško u Sloveniji će okupiti oko 1500 mažoretkinja iz Austrije, BiH, Češke, Francuske, Crne Gore, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Hrvatske.
Svetojanske će predstavljat Hrvatski mažoret savez i Republiku Hrvatsku u štap kategorijama sa formacijom od 17 djevojaka - seniorke, juniorke i kadetkinje i neformacijski oblicima: par seniorke Aleta Jurkovac i Leona Jerčinović, par juniorke Leonarda Čunko i Natalija Mahovlić, par kadetkinje Laura Bošnjak i Nika Novosel, solo seniorke Paula Petruša, solo juniorka Laura Tkalčić, solo juniorke Isabella Amanda Cvitanović, solo kadetkinja Dalia Belan.
Neformacijski oblici na rasporedu su u petak, a formacije u subotu sa defileom i nedjelju koreografirani program i proglašnje rezultata. Prvenstvo se održava u sportskoj dvorani Tri Lilije u Laškom koju će u nedjelju ispuniti i njiihovi navijači.
SM

TAGOVI | Svetojanske mažoretkinje

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!