Moje kolo malo

23.02.2020. U organizaciji KUD-a Desinec u Jastrebarskom je 22. veljače održan deveti po redu dječji festival pjesme i plesa pod nazivom "Moje kolo malo"

U dvorani jaskanskog Doma kulture održan je tradicionalni, deveti po redu dječji festival folklora na kojem je nastupilo pet dječjih skupina. Prvi su na pozornicu izašli najmlađi članovi KUD-a Desinec pod vodstvom Jelene Režek. Nakon njih publici su se predstavili gosti iz Slovenije, folklorna skupina Osnovne škole Mirana Jarca iz Črnomlja, a potom i gosti iz Svete Nedelje FA Sveta Nedelja. 

Za ovu priliku u Jasku su stigli i mali folkloraši KUD-a Magdalena iz Donje Kupčine, te dječja skupina KUD-a Sveta Jana. Za sam kraj ponovo su se publici predstavili gosti iz Slovenije koreografijom pod nazivom "Fant pa punca, rit se gunca".

Predsjednica KUD-a Desinec Martina Bereček, zahvalila je svima na dolasku, a među brojnom publikom male folkloraše bodrili su i zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar, te predsjednica Zajednice kulturno umjetničkih udruga Nikolina Ribarić.

I.K.

TAGOVI | KUD Desinec

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!