Natječaj za dodjelu stipendije "Život i smijeh"

10.10.2017. Gradsko kazalište Jastrebarsko je 9. listopada 2017. objavilo natječaj za stipendiranje učenika slabijeg socijalnog statusa za školsku 2017./2018. godinu

Nastavljajući se na sada već četverogodišnji ciklus stipendiranja i godine Gradsko kazalište nastavlja s pružanjem financijske pomoći u srednjoškolskom obrazovanju. Na natječaj se mogu prijaviti gimnazijalci i učenici koji se školuju u strukovnom obrazovnom sektoru ekonomija, trgovina i poslovna administracija, za zanimanje ekonomist i prodavač, u Srednjoj školi Jastrebarsko. Stipendija iznosi 500 kuna mjesečno i biti će isplaćivana za 10 mjeseci školske godine 2017./2018. Odluka o raspisivanju stipendije objavljena je na web stranicama Gradskog kazališta Jastrebarsko i Grada Jastrebarskog te na oglasnim pločama Grada i Srednje škole Jastrebarsko, a natječaj će biti otvoren 15 dana. Po završetku natječaja biti će objavljeni rezultati, a javnosti će biti predstavljen novi stipendist Gradskog kazališta Jastrebarsko!
-Gradsko kazalište Jastrebarsko, baš kao vjerujem i druge kulturno-umjetničke udruge u Hrvatskoj, svakodnevno se suočava s izazovom financiranja vlastitih programa i projekata međutim, zahvaljujući organizaciji festivala „Život i smijeh“ odnosno odličnom odazivu naše publike, uspjeli smo osigurati financijska sredstva za stipendiranje još jednog učenika jaskanske srednje škole. Nadam se da će stipendija otići u ruke onome kome je uistinu najpotrebnija i da će petom po redu kazališnom stipendistu olakšati školovanje!, izjavio je Velimir Kokot, predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko.

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!