Nova sezona u Kazalištu Škrabe

07.09.2016. Prijem novih članova u Kazalište Škrabe održat će se u Domu kulture Jastrebarsko (kino/kazalište) u srijedu, 14. rujna u 19:30 sati, a za sve stare, već iskusne glumice i glumce upisi i prva proba bit će u četvrtak, 15. rujna od 19:30 sati.

Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već skoro 50 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom pronosi kulturu i kazališnu umjetnost svojim krajem, Županijom, državom, ali i u inozemstvu. Kroz njegovo kazalište je kroz to vrijeme prošlo više od dvije tisuće članova! S velikim su uspjehom igrane predstave na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu, a sada i VI možete postati član velike obitelji Kazališta Škrabe!
Nakon što je u protekle četiri godine pripremila čak šest hit-predstava ("Knjiga o džungli", "Kako je Tvrtko otkrio Božić", "Pustolovine Huckleberryja Finna", "Mary Poppins" "Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir" i "Dogodilo se u Betlehemu"), već uigrana ekipa kazališnih stručnjaka i pedagoga kreće s novom sezonom!
Svoju novu predstavu, "Velika tajna Sherlocka Holmesa" autora Nine Škrabea, Kazalište Škrabe u Jastrebarskom će premijerno prikazati ove jeseni, a u njoj možete sudjelovati i VI! Kazalište Škrabe okuplja glumice i glumce od 7 do 77 godina starosti, a među naše nove članove posebno pozivamo osnovnoškolce i srednjoškolce!
Prijem novih članova u Kazalište Škrabe održat će se u Domu kulture Jastrebarsko (kino/kazalište) u srijedu, 14. rujna 2016. u 19:30 sati, a za sve stare, već iskusne glumice i glumce upisi i prva proba bit će u četvrtak, 15. rujna 2016. od 19:30 sati.

Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje svakako dođite i pridružite nam se!
Kazalište Škrabe okupljat će kao i do sada učenike osnovne i srednje škole, ali i one starije željne dobrih kazališnih vibracija i druženja s ljubiteljima "dasaka koje život znače". Voditeljica Kazališta je i dalje Klementina Škrabe, uz nju je i već dobro uigrana ekipa, a za novu sezonu planiraju se brojni projekti - premijera "Velike tajne Sherlocka Holmesa", priprema novih predstava i još nekih događanja u Jastrebarskom i Zagrebu. Dođite i postanite dio jaskanskog kazališnog života!
Za sve informacije možete se obratiti na email kazaliste.skrabe@gmail.com ili mobitel: 0917229167.
K.Š.

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!