"Oko jedne hiže" ponovno u Jastrebarskom!

16.04.2018. Nakon premijernih izvedbi predstave "Oko jedne hiže" autora i redatelja Nine Škrabea, Kazalište Škrabe koje djeluje u sklopu udruge Kreativni studio Zvrk izvest će ponovno u Jastrebarskom svoj nov

Glumačka ekipa predvođena legendarnim glumcem Želimirom Hrkovićem (koji ovom predstavom proslavlja 40 godina umjetničkog djelovanja) odigrat će "Hižu" u petak, 20. travnja, a ekipa predvođena još jednim velikanom jaskanskog glumišta, Deanom Skokom (koji ovom predstavom proslavlja 36 godina kazališnog djelovanja) na pozornici će se naći u ponedjeljak, 23. travnja 2018.
Obje predstave odigrat će se u Domu kulture Jastrebarsko u 20 sati, a ulaznice se po cijeni od 20 kuna mogu nabaviti u Pizzeriji Erdödy (preko puta Doma kulture) od utorka, 17. travnja.
Predstavom "Oko jedne hiže" Nino Škrabe obilježava 50 godina umjetničkog stvaralaštva u svom rodnom gradu Jastrebarskom.
Autor glazbe je Josip Cvitanović, scenu i kostime osmislila je Sandra Brkljačić, rasvjetom upravljaju Ivica i Krešimir Batušić, dok je ton-majstor Dominik Sečen.
Vidimo se u kazalištu!

foto: Matija Grgas

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!