"Oko jedne hiže" u Pribiću!

23.08.2019. Kazalište Škrabe s radošću vas poziva u Pribić na izvedbu svoje popularne hit-predstave "Oko jedne hiže" autora i redatelja Nine Škrabea

Zanimljivo je da je to prvo gostovanje ovog popularnog ansambla u rodnom mjestu velikana hrvatske povijesti, kardinala Franje Kuharića.
Predstava "Oko jedne hiže" održat će se u petak, 30. kolovoza 2019. u 20 sati, u natkrivenom prostoru iza svlačionica Nogometnog kluba Pribić. Ulaz na predstavu je besplatan, a organizatori ovog zanimljivog kulturnog događanja su Nogometni klub Pribić i Turistička zajednica Općine Krašić.
Glumačka ekipa Kazališta Škrabe predvođena je legendarnim glumcem Deanom Skokom, koji ovom predstavom slavi 36 godina kazališnog djelovanja. Dean Skok je sin glasovitog pribićkog i dolskog pjesnika Josipa Skoka – Puškara, a uz njega će u predstavi nastupiti mlade nade Kazališta Škrabe te jaskanska glumica iz Karlovca koja je nastupala u predstavama karlovačkog Zorin-doma i Kazališta sjena, Višnja Polojac.
O rasvjeti predstave će brinuti Krešimir Batušić, a o tonu Krešo Karas.
Vidimo se u Pribiću, oko jedne hiže! Veselimo se susretu s Pribićancima, ali i s izletnicima iz drugih naselja jaskanskog kraja i Lijepe naše!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!