OTVOREN "ŽIS" FOTONATJEČAJ

10.04.2017. Gradsko kazalište Jastrebarsko raspisalo je fotonatječaj kojim će kao i dosadašnjih godina, oplemeniti sadržaj festivala "Život i smijeh"

Ove godine festival se održava pod sloganom „KuŽIS foru“ pa s tim u vezi, tražimo i fora fotke. Fotografija koju stručni žiri ocijeni najboljom, svom će vlasniku osigurati vrijednu nagradu. Fora fotografije zaprimaju se do 23. travnja 2017., na mail adresu gkj1968@gmail.com u .jpeg formatu.
Najbolji radovi bit će izloženi na izložbi u sklopu festivala „ŽIS“, 6. svibnja 2017. godine. Više informacija o natječaju mogu se pronaći na mrežnim stranicama Gradskog kazališta Jastrebarsko; www.gkj.hr te Facebooku.
„S ponosom najavljujem kako će ovogodišnje izdanje festivala „Život i smijeh“ biti najsadržajnije do sada! Pored fotonatječaja koji svake godine najavljuje festival i privlači pozornost amaterskih i profesionalnih uzrastima! U Jastrebarsko ćemo dovesti neke od najznačajnijih kazališnih, ali po prvi puta i glazbenih imena! Nema sumnje, festival će ove godine biti najatraktivniji do sada!“ – Velimir Kokot, predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko.
Festival „Život i smijeh“ i ove godine organizira Gradskog kazališta Jastrebarsko, dok su suorganizatori Centar za kulturu Jastrebarsko i Turistička zajednica Grada Jastrebarskog. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Savjet mladih Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog te Zagrebačka banka. Pozivamo sve građane koji se žele uključiti u fotonatječaj da to svakako učine prije isteka roka!
GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!