Otvorena izložba dječjih radova

10.10.2019. Sinoć je u Glazbenoj školi svečano otvorena već tradicionalna izložba likovnih, lutkarskih i kreativnih radova nastalih na Ljetnoj igraonici

Izložba je postavljena u predvorju Glazbene škole Jastrebarsko, a program svečanog otvaranja održan je u njihovoj koncertnoj dvorani.

Ovogodišnja izložba dječjih radova prikaz je uspješno provedenih aktivnosti likovne, lutkarske i kreativne radionice Ljetne igraonice 2019. U navedenim radionicama djeca razvijaju kreativne sposobnosti i talente te ih se potiče na pronalaženje idejnih i izvedbenih rješenja. 

Budući da je Otvorenje izložbe središnje događanje u Dječjem tjednu koji se ove godine obilježava od 7. do 13. listopada, glavni akteri programa otvorenja bila su djeca.

Program je vodila zamjenica dječje gradonačelnice, Paula Golub, u programu su nastupile članice Baletnog studija Jastrebarsko i polaznici Glazbene škole Jastrebarsko, a izložbu je svečano otvorila Dječja gradonačelnica, Gita Pukšar.

Na samom kraju programa, predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko, Nikolina Ribarić, prigodno se zahvalila svim zaslužnim pojedincima, sponzorima i suradnicima.

N.R.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!