Plesna kupina "Instinct" i udruga K.A.O.S. pozivaju nove članove

26.08.2016. Nova sezona s novim i starim članovima Udruge kreće 5. rujna, stoga Plesna skupina Instinct i Udruga K.A.O.S. već sada željno iščekuju nove kreativce koji su zainteresirani za bilo koju od sekcija Udruge


Primaju se novi članovi svih dobnih skupina u Plesnoj skupini Instinct, te gimnastičkoj i likovnoj sekciji Udruge K.A.O.S.
Udruga K.A.O.S. već sada okuplja preko stotinu članova jaskanske mladeži, ali nada se kako će se ta brojka i ove godine povećati. Svakom novom godinom Udruga napreduje sve boljim i inovativnijim izložbama i produkcijama, humanitarnim akcijama, a i natjecanjima na kojima sudjeluje i ostvaruje dobre rezultate. Želimo da uz vašu pomoć 2016. godina bude najbolja dosad!
Plesna skupina Instinct okuplja sedamdesetak djevojčica i djevojaka raznih dobnih skupina u nekoliko grupa – Minioni (vrtić), Pinokio (1.-4. razred), Juniori (5.-8. razred) i Seniori (napredna grupa). Poziva sve nove zainteresirane članove koji imaju volju i želju za plesnom da se prijave. Treninzi počinju već 5. rujna, a za sve informacije o upisima kontaktirajte voditeljicu i trenericu PS Instinct, Lanu Jerčinović, na broj: 095 902 3306.
Udruga K.A.O.S. održava i upise za likovnu radionicu koju vodi prof. Ivana Strmečki Vučina (kontakt: 0981982733), te gimnastičku sekciju pod vodstvom prof. Ines Jerčinović (kontakt: 0989768845).
Osim naših radionica i plesne skupine, kao dio naše Udruge postajete dio naše obitelji koja se ne temelji samo na treninzima i sastancima, već na stalnom i neprestanom trudu i radu kojeg pokazujemo tijekom cijele godine raznim izložbama, nastupima, gostovanjima, humanitarnim akcijama i suradnjama s drugim kreativnim udrugama.
Stoga pozivamo svu zainteresiranu djecu i mlade da se čim prije pridruže našim skupinama, uživaju, vesele se, nauče nešto novo, steknu nova prijateljstva i nove vještine.
Želimo dati poticaj i priliku svima koji se žele Kretati i Aktivno Opažati i Spoznavati da se prijavom u plesnu, gimnastičku ili likovnu sekciju naše Udruge uključe u kreativan i aktivan dio našeg grada te odmalena nauče koliko su umjetnost i sport bitni dijelovi naših života.
Prijava i info:
Jazz dance: Lana Jerčinović 0959023306
Sportska igraonica: Ines Jerčinović 0989768845
Likovna radionica: Ivana Strmečki Vučina 0981982733

Marija Bobinski

TAGOVI | KAOS

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!