Počeo "Jaska art festival"

06.06.2018. Koncertom Simfonijskog puhačkog orkestra OSRH, sinoć je u Domu kulture započeo ovogodišnji "Jaska art festival"

Kiša je pokvarila zamišljeni početak ovogodišnjeg festivala ozbiljne glazbe u Jastrebarskom. Naime, koncert Simfonijskog puhačkog orkestra OSRH trebao se održati u prekrasnom ambijentu perivoja dvorca Erdödy, ali je kiša ovaj događaj preselila u jaskanski Dom kulture.

Pred solidno popunjenom dvoranom Jaskanci su imali priliku uživati u glazbi sjajnih puhača orkestra Oružanih snaga Republike Hrvatske, te u prekrasnim izvedbama dvojice solista, vrhunskih jaskanskih glazbenika, Maria Fabijanića na klarinetu i Gorana Jurkovića na saksofonu.

Festival se nastavlja danas koncertom Zagrebačkog kvarteta i kvarteta Papandopulo. Koncert će se održati u franjevačkoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Jastrebarskom s početkom u 20 sati.

Festival završava u petak 8. lipnja koncertom ansambla "Acoustic project" u jaskanskoj župnoj crkvi sv Nikole biskupa s početkom u 20 sati i 30 minuta.

I.K.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!