Poezija to-go, Vrelo zavičaja i kazališne probe na Ljetnom kampu

20.08.2018. Ljetni kazališni kamp Hawk City 2018. ovog će se ljeta održati drugu godinu zaredom, i to od 29. kolovoza do 8. rujna u organizaciji Kazališta Škrabe

Kazalište Škrabe, koje djeluje u sklopu udruge Kreativni studio Zvrk, prošle je godine započelo s ovim uspješnim projektom, kojim je tijekom ljeta svojim vjernim glumcima, ali i nekim novim ljubiteljima kazališta, pružilo uživanje u svijetu kazališta za vrijeme ljetnih školskih praznika. Kamp je prvenstveno namijenjen učenicima osnovne i srednje škole koji mogu, ali i ne moraju imati prethodnog kazališnog iskustva.
Kamp će ove godine započeti u srijedu, 29. kolovoza u 18 sati održavanjem pjesničkog programa "Poezija to-go" i radionicom kreativnog pisanja pod nazivom "Vrelo zavičaja", a voditeljica tog prvog dijela Kampa bit će ugledna književnica i pjesnikinja Sonja Zubović. Ljetni kamp će se nastaviti sve do subote 8. rujna, a uz poeziju i pisanje u sklopu kampa održat će se i kazališne radionice, probe i satovi glume pod vodstvom redateljice Klementine Škrabe i glumice Ornele Rodić.
Prijave za Kamp primaju se do subote, 25. kolovoza na mail-adresu kazaliste.skrabe@gmail.com, a upisnina će za sve dosadašnje i buduće mlade glumice i glumce Kazališta Škrabe ove godine biti GRATIS!
Ljetni kazališni kamp Hawk City 2018 održava se u suradnji s Umjetničkom organizacijom Tekston, Ogrankom Matice hrvatske u Jastrebarskom i Plesnim studijem Lepeza, a uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Zagrebačke županije.

Vidimo se u Kazalištu!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!