Posebne pohvale Čarobnoj škrinji i Najvećoj tajni

11.04.2018. Baletni studio Jastrebarsko s "Čarobnom škrinjom" i Gradsko kazalište s "Najvećom tajnom" imali su protekli vikend zapažen nastup na smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije

Obje predstave pohvalio je stručni žiri u sastavu, Natalija Đorđević, glumica i državna selektorica, redatelj, dramaturg i prevoditelj Vladimir Gerić i glumac Dubravko Sidor. 

Čarobnu škrinju žiri je posebno pohvalio zbog brojnosti baletnog ansambla, njegovu uigranost, te prekrasne kostime, a Najveću tajnu okarakterizirali su kao ljupku, afirmativnu predstavu koja im je donijela toplinu, uz pohvalu teksta koji donosi mnogo pozitivnih i lijepih poruka djeci, kao i dopadljive songove i odlične glumce, uz posebnu pohvalu glumici Mariji Bobinski. 

-Veoma smo ponosni što smo od žirija dobili posebno priznanje za našu predstavu Čarobna škrinja, a ujedno čestitamo i Gradskom kazalištu Jastrebarsko, kao i amaterskom kazalištu Zelina na prolasku na državno natjecanje, te ostalim nagrađenim sudionicima smotre. Drago mi je da smo dostojno prezentirali grad Jastrebarsko, izjavila je voditeljica Baletnog studija Jastrebarsko Svetlana Lukić.

I.K.

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!