Postanite član Kazališta Škrabe!

06.09.2018. Prijem novih članova Kazališta Škrabe bit će u srijedu, 12. rujna u 19:30 sati, a upisi za stare članove i prva proba u novoj sezoni održat će se u četvrtak, 13. rujna u 19:30 sati, oba dana u Centru za kulturu Jastrebarsko

Kazalište Škrabe okuplja glumice i glumce od 7 do 77 godina starosti, a među naše nove članove posebno pozivamo osnovnoškolce i srednjoškolce.
Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje - dođite i pridružite nam se!
Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već više od 50 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom promiče kulturu i kazališnu umjetnost svojim krajem, Županijom, državom, ali i u inozemstvu. Kroz njegovo kazalište do sada je prošlo više od dvije tisuće članova! Njegove predstave s velikim su uspjehom igrane u Jastrebarskom, na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu.

Sada član velike obitelji Kazališta Škrabe možete postati i VI!
Nakon što je u proteklih šest godina pripremila osam hit-predstava (Knjiga o džungli, Kako je Tvrtko otkrio Božić, Pustolovine Huckleberryja Finna, Mary Poppins, Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir, Dogodilo se u Betlehemu i Velika tajna Sherlocka Holmesa, Oko jedne hiže) te održala dvije godine zaredom uspješni Ljetni kazališni kamp "Hawk City", uigrana ekipa kazališnih stručnjaka kreće s novom kazališnom sezonom. Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, a za novu sezonu planiraju se brojni projekti, dvije nove predstave te brojna druga događanja u Jastrebarskom, Zagrebačkoj županiji i Zagrebu.
Sve informacije o radu Kazališta Škrabe možete saznati preko maila kazaliste.skrabe@gmail.com ili na mobitel 0917229167, a možete i samo doći u Centar za kulturu Jastrebarskog 12. ili 13. rujna.
Vidimo se u Kazalištu!

K.Š.

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!