Predstavljena knjiga Ivana Hodaka

22.09.2018. U ponedjeljak, 17. rujna 2018. na Policijskoj akademiji u Zagrebu predstavljena je knjiga Jaskanca Ivana Hodaka "TONFA"

Predstavljanje knjige održano je u sklopu velike, spektakularne vježbe interventne policije, u kojoj je oko 850 sudionika zadivljenim uzvanicima prikazalo sve aspekte djelovanja elitnih policijskih postrojbi. Kroz prikazanu spremnost, sposobnost, opremljenost i taktičku zrelost sve snage koje su sudjelovale u vježbi pokazale au da su s pravom jamac sigurnosti hrvatskih građana.

Ivan Hodak, pomoćnik zapovjednika Interventne jedinice Policijske uprave karlovačke, napisao je stručnu knjigu o službenoj višenamjenskoj palici koju koristi interventna policija. Ta vrijedna i zanimljiva, vrlo savjesno pripremljena i pregledno pisana knjiga poslužit će kao neophodan izvor informacija za sve aktualne i buduće policijske djelatnike koji uče rukovanje višenamjenskom palicom. Knjiga je značajan priručnik za policijske i vojne postrojbe koje će se služiti ovom palicom, ali i za sve one koje zanimaju borilačke vještine. Autor je u knjigu vješto prenio dugi niz godina svojeg iskustva i osobnog usavršavanja u radu s tonfom u policijskim intervencijama. Lijepo opremljena knjiga, ilustrirana brojnim fotografijama, na prijedlog autora Ivana Hodaka prodaje se u humanitarne svrhe te će sav prihod biti doniran Udruzi za sindrom Down u Zagrebu.

U prepunoj knjižnici Policijske škole knjigu su predstavili zapovjednik Interventne policije Damir Barić, lektor prof. Nino Škrabe, recenzent prof. dr. Hrvoje Sertić, zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić, glavni ravnatelj policije Nikola Milina i autor knjige Ivan Hodak.
Nino Škrabe govorio je o autoru Ivanu Hodaku kao uglednom Jaskancu koji je svojim djelovanjem ostavio neizbrisiv trag u društvenom životu svojeg grada i povijesti jaskanskog sporta, kao proslavljeni nogometaš Jaske i Jastreba, uspješni trener trofejnog Karate kluba Jastreb, agilni predsjednik Udruge policije branitelja Jastrebarsko, član Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom i pokretač mnogih humanitarnih akcija.

Autor Ivan Hodak zahvalio je svim kolegama koji su svojim znanjem, iskustvom i sugestijama doprinijeli da knjiga "TONFA" bude stručna i vjerodostojna te svima koji su pomogli da knjiga ugleda svjetlo dana. Naglasio je kako ga s posebnom radošću ispunjava i činjenica što knjiga, osim što je stručna literatura, ima i humanitarni karakter te što je u tom smislu imao podršku ministra i glavnog ravnatelja policije.

MH

TAGOVI | Ivan Hodak

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!