Proljetna izložba udruge K.A.O.S.

11.04.2019. U Glazbenoj školi Jastrebarsko prošli utorak otvorena je izložba dječjih likovnih radova udruge K.A.O.S.

Dvadesetak malih umjetnika, kreativaca, članova likovne sekcije udruge "KAOS" , pod budnim okom profesorice Ivane Strmečki Vučina, marljivo je radilo proteklih mjeseci da bi svoje radove izložili na "Proljetnoj izložbi" u Glazbenoj školi. 

Ova suradnja udruge KAOS i Glazbene škole traje već gotovo desetak godina, i to s velikim uspjehom. Naime, kako je rekao ravnatelj Glazbene škole Jastrebarsko Dragutin Fabijanić na otvorenju izložbe, ove se dvije umjetnosti izvrsno nadopunjavaju, jednu treba gledati a drugu slušati. Stoga već tradicionalno posjetitelji izložbe mogu uživati i u koncertu učenika Glazbene škole.
-Kroz zajednička druženja potičemo djecu na opažanje, istraživanje i spoznavanje odnosa u likovno-umjetničkim djelima, ali i na preoblikovanje ideja do kojih ona dolaze uživljavanjem u ono što promatraju, rekla je prilikom otvorenja Ivana Strmečki Vučina.

Malim umjetnicima na ovoj predivnoj izložbi zahvalio je i zamjenik jaskanskog gradonačelnika Domagoj Šlat, naglasivši i ovoga puta kako sve ovakve inicijative Grad podržava i pomaže u okviru svojih mogućnosti. 

U glazbenom dijelu programa nastupili su učenici Glazbene škole Jastrebarsko svirajući poznate kompozicije na gitari, violini i glasoviru, a nastupila je i izvrsna mlada sopranistica Lucija Borković. 

Već tradicionalno s velikim nestrpljenjem očekuje se ovom prilikom nastup najmlađih plesačica Plesnog studija Instinct. Tako je bilo i ovoga puta kada su na početku i na kraju programa, uz burnu podršku publike, zaplesale one najmanje i one malo starije plesačice pod vodstvom Marije Bobinski.
Ivica Krčelić

TAGOVI | Glazbena škola Jastrebarsko | KAOS

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!