Prvi kazališni Bal pod maskama

05.03.2019. U subotu, 2. ožujka u Domu kulture Jastrebarsko u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe održan je prvi jaskanski kazališni Bal pod maskama

U službenom dijelu programa glumice i glumci Kazališta Škrabe izveli su pod maskama  program koji su sami pripremili, a nakon toga stručni žiri dodijelio je nagrade najboljima. Za sve prisutne pripremljene su krafne i glazba za ples. Sponzor događanja bila je tvrtka Oriflame, a Oriflameova direktorica Sanja Pavić i menadžerica, proslavljena sportašica Vedrana Halinčić Bakšić pripremile su poklone i tombolu za sve prisutne pratitelje – roditelje, bake i djedove malih maškara. U stručnom žiriju Sanji i Vedrani pridružili su se umjetnički voditelj Kazališta Nino Škrabe, predstavnica Turističke zajednice grada Jastrebarskog Petra Masnec te bivši (a nadamo se i budući) glumac, također vrhunski sportaš, Gordan Bakšić.

Scenu i rasvjetu Bala pod maskama osmislili su Margareta Škrabe i Dominik Sečen, ton-majstor je bio Andrija Ferko, a kroz program je vodila Klementina Škrabe.
Kazališni Bal pod maskama nastavlja tradiciju izuzetno popularnih krabuljnih plesova koji su se u Jastrebarskom održavali 60-ih i 70-ih godina prošloga stoljeća, a nadamo se da će sljedeće godine privući još veći broj malih i velikih ljubitelja plesa pod maskama.

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!