Puhački orkestar DVD-a Petrovina ponovno na Držanom natjecanju

08.05.2017. Prema ocjeni selektora Puhački orkestar DVD-a Petrovina proglašen je najboljim na Smotri puhačkih orkestara Zagrebačke županije održanoj 23. travnja u Zaprešiću

Na 31. Smotri puhačkih orkestara Zagrebačke županije koja je održana 23. travnja
u Zaprešiću, Puhački orkestar DVD-a Petrovina prema ocjeni selektora prof. Šime Vulelije proglašen je najboljim orkestrom u C kategoriji te stekao pravo nastupa na 31. Susretu Puhačkih orkestara iz cijele Hrvatske koji će se tradicionalno održati u Novom Vinodolskom 10. i 11. lipnja ove godine.
Organizatori smotre u Zaprešiću bili su Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Zagrebačke županije i Puhački orkestar Zaprešić. Sudjelovalo je pet orkestara od čega revijalno Puhački orkestar Zaprešić i
Puhački orketar DVD-a Stankovo dok su u natjecateljskom dijelu nastupili Puhački orkestri DVD-a Cvetković, Petrovina i Gornji Desinec.
Puhački orkestra DVD-a Petrovina nastupio je na državnoj smotri u Novom Vindolskom i 2014. godine te je ovaj uspjeh ponovna potvrda rada i odricanja svih članova koji su u Zaprešiću prema riječima selektora pokazali visoki nivo muziciranja pod vodstvom profesora Petra Fabijanića.
Tako će se Puhački orkestar DVD-a Petrovina predstaviti među najuspješnijim puhačkim orkestrima
iz cijele Hrvatske koji će u okviru 31. susreta hrvatskih puhačkih orkestara okupiti više od 750 glazbenika u Novom Vinodolskom, sa željom da dostojno predstave svoj društvo, Vatrogasnu zajednicu, Grad Jastrebarsko i Zagrebačku županiju.
Jadranka Domjančić

TAGOVI | DVD Petrovina

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!