Sjajne jaskanske balerine

22.05.2018. Baletnom studiju Jastrebarsko i njihovoj voditeljici Svetlani Lukić na Gala večeri Treps festivala dodijeljene su dvije prestižne nagrade za najuspješnije nastupe u kategoriji klasični balet

 Prema odluci  stručnog žirija u sastavu :Jasna Čizmek Tarbuk,Ognjen Vučinić i Dinko Bogdanić nagrade su dodijelili Antoniji Juraj za varijaciju Aurore iz baleta Trnoružica-kategorija djeca. Također nagrada za najuspješniji nastup u kategoriji mladi pripala je balerinama :Loreni Žebec, Matei Ivančić, Leonardi Šubar, Mariji Matijević, Karli Fabijanić, Mariji Pastorković, Mirti Mesić, Tihani Ljubisavljević i Lari Avdich, za koreografiju Čardaš iz operete Kneginja Čardaša.

Ove nagrade su veoma značajne jer je na Trepsu sudjelovalo oko 2.000 plesača iz cijele Hrvatske, a prikazano je oko 200 koreografija. Čestitamo Trešnjevačkoj plesnoj sceni na 15.godišnjem jubileju, kao i Baletnom studiju Jastrebarsko na sudjelovanju od samih početaka susreta, te na značajnim nagradama za predani i uspješni rad naših balerina i njihove voditeljice.

BSJ

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!