Svečani koncert za Dan škole

24.05.2018. U Glazbenoj školi Jastrebarsko sinoć je držan je svečani koncert povodom Dana škole

Nastupilo je dvadesetak učenika na glasoviru, trubi, klarinetu, flauti, saksofonu, gitari, violončelu, pjevački zbor mlađeg uzrasta OŠ Ljubo Babić pod ravnanjem profesorice Maje Kraljev, ansambl saksofona profesora Gorana Jurkovića te Gudački i Puhački orkestar škole pod ravnanjem Lucije Stanojević i Miroslava Poljančića.

Prije samog koncerta, ravnatelj škole Dragutin Fabijanić uručio je zahvalnice učenicima i njihovim profesorima koji su osvojili nagrade na ovogodišnjim glazbenim natjecanjima.

Povodom Dana Glazbene škole Jastrebarsko čestitku je uputio i gradonačelnik Zvonimir Novosel: "Glazbena škola Jastrebarsko broji preko 230 učenika s kojima radi 17 profesora glazbe, a na čije uspjehe svi možemo biti itekako ponosni. Izuzetno me veseli da je za rođendan škole krenula energetska obnova i da će uskoro ova škola dobiti ruho kakvo i zaslužuje. Time ćemo direktno utjecati na minimiziranje gubitaka energije, ali i racionalizacije troškova uz 80 % uštede na godišnjoj razini potrošnje toplinske energije za grijanje. Ono što je najbitnije, našoj djeci i njihovim profesorima osigurat ćemo kvalitetu i bolje uvjeta rada. Učenicima, profesorima i djelatnicima čestitam Dan Glazbene škole Jastrebarsko!"

I.B.

TAGOVI | Glazbena škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!