Tradicionalni božićni koncert u župi Preobraženja Gospodnjeg

31.12.2019. Protekle subote, 28. prosinca u grkokatoličkoj crkvi u Jastrebarskom pjevale su se najljepše božićne pjesme na tradicionalnom božićnom koncertu kojega nije propustio ni monsinjor Milan Stipić


Program Božićnog koncerta u župi Preobraženja Gospodnjeg u Jastrebarskom i ove je godine bio bogat izvođačima, posjetiteljima i prekrasnim božićnim napjevima.

Na samom početku sve prisutne pozdravio je i zahvalio im na dolasku otac Marjan Jeftimov, nakon čega su redom nastupili, Gradski pjevački zbor Javor, župni zbor crkve svetog Nikole, Ad Hoc iz Domagovića, Udruga pjevača izvornih pjesama iz Svete Jane, KUD Cvijet iz Cvetkovića, i za kraj sjajni mladi pjevači "Borsa 1862" iz Draganića.  

Tradicionalne božićne pjesme kao što su, Hote o ljudi sim, Oj patiri čujte novi glas, Tiha noć, U to vrijeme godište i mnoge druge, publika je nagradila burnim pljeskom, a mladi pjevači iz Draganića toliko su oduševili posjetitelje da su morali dodatno pjevati.

Na samom kraju prisutnima se obratio i monsinjor Milan Stipić, čestitao im Božić i poželio sretnu i uspješnu novu 2020. godinu. Već po tradiciji druženje je nastavljeno u župnom dvoru.

Ivica Krčelić

TAGOVI | o. Marjan Jeftimov | Župa Preobraženja Gospodnjeg u Jastrebarskom

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!