Traže se glumice i glumci!

18.03.2017. Kazalište Škrabe traži nove glumice i glumce!

Nino Škrabe, umjetnički voditelj Kazališta Škrabe, već skoro 50 godina kroz rad u svom rodnom gradu Jastrebarskom pronosi kulturu i kazališnu umjetnost svojim krajem, Županijom, državom, ali i u inozemstvu. Kroz njegovo kazalište je kroz to vrijeme prošlo više od dvije tisuće članova! S velikim su uspjehom igrane predstave na pozornicama diljem Hrvatske, ali i na gostovanjima u inozemstvu, a sada i VI možete postati član velike obitelji Kazališta Škrabe!
Nakon što je u proteklih pet godina pripremila čak sedam hit-predstava ("Knjiga o džungli", "Kako je Tvrtko otkrio Božić", "Pustolovine Huckleberryja Finna", "Mary Poppins" "Striček Vilček ili Kako je Shakespeare postao Špeksir", "Dogodilo se u Betlehemu" i "Velika tajna Sherlocka Holmesa"), već uigrana ekipa kazališnih stručnjaka i pedagoga želi proširiti svoje redove!

Posljednji kazališni hit, "Velika tajna Sherlocka Holmesa" autora Nine Škrabea, i dalje oduševljava male i velike gledatalje, a sada je pravi trenutak da i vi postanete dijelom nove predstave Kazališta Škrabe za koju će se uskoro održati prve pripreme i probe. Kazalište Škrabe okuplja glumice i glumce od 7 do 77 godina starosti, a među naše nove članove posebno pozivamo osnovnoškolce i srednjoškolce!
Prijem novih članova u Kazalište Škrabe održat će se u Domu kulture Jastrebarsko (kino/kazalište) u srijedu, 22. ožujka 2017. u 18:30 sati.
Ako želite glumiti, pjevati, plesati i upoznati kazališni svijet i s druge strane zastora, ako želite naučiti pravilno govoriti, steći sigurnost i pobijediti strah od javnih nastupa, ako želite naučiti kako nastaje kazališna predstava (sve o glumi, scenografiji, kostimografiji, šminki, režiji, koreografiji bitaka i plesova, rasvjeti i tonu, što znači inspicijent a čime se točno bavi šaptač), ako se želite dobro zabaviti i steći nove prijatelje - svakako dođite i pridružite nam se!

Kazalište Škrabe okupljat će kao i do sada učenike osnovne i srednje škole, ali i one starije željne dobrih kazališnih vibracija i druženja s ljubiteljima "dasaka koje život znače". Voditeljica Kazališta je Klementina Škrabe, uz nju je i već dobro uigrana ekipa, a u ovoj godini planiraju se brojni projekti - premijera predstave "Za kunu nade" odraslog ansambla u prema tekstu i u režiji Nine Škrabea, nova premijera velikog mladog ansambla, priprema još nekih novih predstava te organizacija raznih događanja u Jastrebarskom i Zagrebu. Dođite i postanite dio jaskanskog kazališnog života!
Za sve informacije možete se obratiti na email kazaliste.skrabe@gmail.com ili mobitel: 0917229167.
Vidimo se u kazalištu!
K.Š.

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!