Tri nagrade za jaslanske kazalištarce

16.04.2019. U subotu, 13. travnja održana je 22. Smotra kazališnih amatera Zagrebačke županije na kojoj je Gradsko kazalište Jastrebarsko osvojilo tri nagrade

Gradsko kazalište Jastrebarsko nastupilo je na smotri pretpremijerom predstave "I neka vam loptice uvijek budu naklonjene" u režiji Lovre Krsnika i osvojilo tri nagrade: za najbolju režiju, najbolji tekst predstave te nagradu za inventivnost.
O novoj predstavi GKJ-a, selektorica ovogodišnje smotre teatrologinja i dramska pedagoginja Ozana Iveković, napisala je: „I neka vam loptice uvijek budu naklonjene tekst je koji je dramaturginja Ana Perčinlić fiksirala prema improvizacijama koje su polaznici dramske skupine Gradskog kazališta Jastrebarsko radili na svojim susretima. Iz toga je nastala predstava koja govori o sprezi politike, biznisa i kriminala te pred nas dovodi ljude koje poznajemo iz filmova, serija, ali i svakodnevice…“ U svojoj ocjeni, selektorica Ozana Iveković pohvalila je način korištenja gledališta/ publike u predstavi, odabir kostima, kao i uporabu svjetla i tona u korist stvaranja ugođaja.
Jaskanska publika predstavu "I neka vam loptice uvijek budu naklonjene" moći će pogledati u četvrtak 25. travnja, 2019. Premijera će biti održana u Domu kulture Jastrebarsko u 20 sati, a ulaznice se mogu po cijeni od 20 kn nabaviti od petka 19. travnja 2019.g., u Caffe baru Kino.

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!