Tri nastupa Kazališta Škrabe u jednom danu

20.05.2019. Petak, 17. svibnja, bio je uzbudljiv dan za članove Kazališta Škrabe koje djeluje u sklopu udruge Kreativni studio Zvrk

U jutarnjim satima dvadesetak mladih glumica i glumaca predstavljalo je Kazalište Škrabe na Sajmu mogućnosti koji već tradicionalno u svibnju svake godine organizira Policijska postaja Jastrebarsko. Ove godine Sajam se održao na sportskom igralištu škole u Klinča Selu. Glumci su u kostimima izveli prizore i plesove iz predstave "Zemlja Čudesa", a na svom veselom štandu upoznali su učenike četvrtih razreda osnovnih škola iz Klinča Sela, Pisarovine, Krašića i Jastrebarskog s kazališnim aktivnostima. 

U popodnevnim i večernjim satima istoga dana glumice i glumci Kazališta Škrabe nastupili su kao gosti u dvije premijerne izvedbe predstave "Kradljivac vremena" Studija Lepeza u Centru za kulturu Trešnjevka u Zagrebu. Predstavu "Kradljivac vremena" osmislila je voditeljica Lepeze, plesna umjetnica, koreografkinja i pedagoginja Ida Benčik, s kojom naše Kazalište uspješno surađuje od proljeća 2018.

Jaskanski glumci pozdravljeni su u Zagrebu burnim pljeskom oduševljene publike, a boje Kazališta Škrabe zastupali su Ivana Celić, Isabella Covatta, Rino Lafter, Hena Pavičić, Tara Terihaj, Tia Tutić, Nika Valečić, Ela Vukić i Jakov Hrvoje Žebec. Za nastup ih je pripremila voditeljica Kazališta Klementina Škrabe, dok je šminkerica bila Valentina Filipčić. U organizaciji gostovanja pomogli su Josipa Naglić i Sebastijan Terihaj.  

Ovi nastupi uvod su za prvo gostovanje predstave Kazališta Škrabe u Zagrebu gdje će svoj hit "Zemlja Čudesa" jaskanski kazalištarci odigrati u nedjelju, 26. svibnja.

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!