Uspješan nastup Antonije Juraj na svjetskom plesnom natjecanju

29.05.2018. U Poreču je protekli tjedan održan World Dance Star, svjetsko plesno natjecanje na kojem je nastupila i članica Baletnog studija Jastrebarsko, Antonia Juraj

Na svjetskom plesnom natjecanju, Baletni studio Jastrebarsko ove je godine predstavljala Antonia Juraj, talentirana mlada jaskanska balerina. U veoma jakoj konkurenciji gdje se natječu mlade balerine iz najpoznatijih svjetskih baletnih škola, Antonia je zauzela sjajno sedmo mjesto. 

 Antonia je nastupila u kategoriji Balet-djeca, hrabro je izašla na pozornicu i odlično otplesala solo varijaciju Aurore iz baleta Trnoružica, no po ocjeni žirija zauzela je sedmo mjesto, iako je pokazala da se može nositi s mladim balerinama koje pohađaju profesionalne baletne škole.

-Iskrene čestitke našoj balerinici koja je odlično predstavljala ne samo Jastrebarsko i naš Baletni studio, nego i Hrvatsku, jer su u njenoj kategoriji bile samo ona i još jedna predstavnica Hrvatske. Pokazala je da je veliki borac i ponosna sam na nju! Veliko hvala njezinim roditeljima na nesebičnoj pomoći – rekla nam je njena voditeljica i baletna pedagoginja Svetlana Lukić.

I.K.

TAGOVI | Baletni studio Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!