Uspješna Noć kazališta u Jaski

28.11.2017. U subotu 25. studenog u Hrvatskoj je, baš kao i u 10 drugih europskih zemalja, održana Noć kazališta

Manifestacija kojoj je misija promicanje profesionalnog i amaterskog kazališta, s ciljem njegovanja postojeće i stvaranja nove kazališne publike, održana je i u Jastrebarskom!
Jaskansko je kazalište u svojem programu ponudilo vlastitu dječju predstavu "Najveća tajna" autorice i redateljice Daniele Bobinski koja je odigrana u jutarnjem terminu, dok je večernji termin bio rezerviran za amatersko kazalite Gaudeamus iz Zagreba i njihovu nagrađivanu predstavu "Doktor Wong" u režiji Rebecce Agić.
Jaskanska publika odavno je prepoznala Noć kazališta koju pohodi svake godine, a iznimke nije bilo niti ove godine. U dječjoj predstavi, ali i razgledavanju kazališta uživala je najmlađa publika, dok je ona starija uživala u predstavi čija radnja se odvija na Badnjak i koja se odlično uklopila u predbožično vrijeme u koje smo već zakoračili. Članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko iznimno su zadovoljni odazivom publike, ali i novom suradnjom koja je u Noći kazališta ostvarena sa kazalištem koje djeluje u sklopu zagrebačkoj Centra KNAP.
Na kraju valja istaknuti i da samo dan nakon jaskanske Noći kazališta predstava "Najveća tajna" na oduševljenje najmlađe publike ponovno odigrana pod okriljem iste manifestacije, ali u Bjelovaru!

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!