Zagrebački glumci posjetili Sherlocka Holmesa

16.11.2016. Dio ansambla predstave "Velika tajna Sherlocka Holmesa" Kazališta Škrabe doživio je na nedavnoj probi za predstavu pravo iznenađenje - u posjet su im došli slavni gosti - prvaci hrvatskog glumišta Davor Svedružić i Hrvoje Klobučar

Davor Svedružić i Hrvoje Klobučar (gore u sredini) s dijelom ansambla predstave "Velika tajna Sherlocka Holmesa"

Poznati glumac Kazališta Komedija Davor Svedružić nedavno je primio nagradu na Festivalu "Bobijevi dani smijeha" za ulogu Šime Badurine u predstavi "Francekova teta" Glumačke družine Histrion, prema tekstu Nine Škrabea, dok je Hrvoje Klobučar, prvak Kazališta Gavella, u istoj predstavi igrao naslovnu ulogu. Svedružić i Klobučar na području Jastrebarskog snimali su promotivni film te su tom prigodom posjetili mlade glumice i glumce Kazališta Škrabe s kojima su se rado i fotografirali, udijelili im par glumačkih savjeta te obećali dolazak na premijeru njihove nove predstave "Velika tajna Sherlocka Holmesa".

Mlađi dio velikog ansambla Kazališta Škrabe
Hena Pavičić kao Heidi u Princess Centru

A jaskanskog "Sherlocka" najavila je i mlada glumica i pjevačica Hena Pavičić koja je na svečanoj sjednici povodom Dana Grada Jastrebarskog u Princess Centru u Jastrebarskom, 14. studenog 2016, oduševila izvedbom pjesme "Runolist".
U predstavi "Velika tajna Sherlocka Holmesa" Nine Škrabea sudjelovat će 80ak naših mladih sugrađana, a premijerno će se u Jastrebarskom moći vidjeti 8, 9. i 10. prosinca 2016.


foto: Dominik Sečen

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!