Završna plesna produkcija Plesnog studija Instinct

01.06.2017. Novoosnovani Plesni studio Instinct u suradnji s Udrugom K.A.O.S. održava svoju završnu plesnu produkciju u subotu, 3. lipnja, u Domu kulture

Ovo je sedma produkcija ovog tipa u Jastrebarskom na kojoj će sve skupine Plesnog studija Instinct predstaviti svoj rad i svoje članove te sve koreografije koje su naučile ove plesne sezone. Osim njih, nastupit će i gimnastička sekcija Udruge K.A.O.S. kao i svake godine.
"Na ovoj ćemo se produkciji prisjetiti divnih trenutaka koje smo doživjeli u Udruzi K.A.O.S., svega što smo uspjeli u zadnjih nekoliko godina i koliko smo napredovali kao plesna skupina, ali i kao ekipa koja popularizira ples u Jastrebarskom i okuplja više od 60 mladih djevojčica i djevojaka (i jednog dječaka)", javljaju iz Plesnog studija Instinct.
Instinct poziva sve plesače i plesne entuzijaste, sve roditelje, bake, djedove, braću i sestre, ljubitelje dobre zabave, kreativnosti i ljubavi prema plesu, da dođu i uživaju u sat vremena odličnih jazz, swing, hip hop, jazz funk i tematskih koreografija.
Cijena ulaznice je 20 kuna.
Marija Bobinski

TAGOVI | Plesni studio Insinct

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!