Berba medalja u Pisarovini

08.04.2018. Jaskanski judaši imali su veoma dobar nastup na memorijalnom judo turniru u Pisarovini gdje su osvojili 20 medalja


Jaskanski judaši sudjelovali su protekle subote na Memorijalu Damira Milatovića u Pisarovini, gdje se natjecalo 289 sportaša iz 25 klubova. Naš klub predstavljalo je 28 judaša koji su postigli izvanredne rezultate.

Zlatne medalje osvojili su Vigo Fabijanić, Ariana Stipić, Josip Pavelić, Marko Vučina, Iva Žalac, Sven Lencur, i naravno, najbolja jaskanska judašica Nika Markulin. Srebrom su se okitili Vito Balija, Josip Baloban, Dominik Cerar, Josip Petković Fajnik, Josip Stipić, Elin Bartaković, Gabrijela Stepinac, Paola Kuharić i Jakov Kurtalj. Brončane medalje osvojili su Mila Baloban, Robert Kazić i Marija Petković Fajnik. 

Odlične nastupe imali su i ostali naši judaši ali nažalost nisu osvojili medalje. Tako su peta mjesta osvojili Noa Studen, Valentino Tandarić, Viktor Stepinac, Ivan Jurković i Martin Špigelski, dok su Kim Bartaković, Rafael Fabijanić, i Teo Tomačić osvojili sedmo mjesto. Judo klub Jaska ekipno je osvojio šesto mjesto.

I.K.

TAGOVI | Judo klub Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!