Besplatno do zdravlja!

23.03.2017. U sklopu projekta Aktivan život – Aktivna zajednica, Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme, pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog i Sportske zajednice, ponovno je pokrenulo program besplatnog nordijskog hodanja u parku

Program je namijenjen svim zainteresiranim građanima bez obzira na dob, spol i uzrast, a u Jastrebarskom okuplja znatan broj polaznika. 

Nordijsko hodanje kao oblik kretanja nadopunjuje klasično hodanje i šetanje, te svojim načinom kretanja utječe i djeluje na cjelokupni organizam i tijelo. Provođenje ove aktivnosti u našem gradu je započelo 2014. godine te je kroz taj period okupljalo veliki broj zainteresiranih građana koji i danas individualno hodaju, uz pomoć štapova, parkom i gradom. Nordijsko hodanje u Jastrebarskom je potpuno besplatno za sve, a održavat će se cijelu godinu, svakog ponedjeljka, srijede i petka od 18:00 - 19:30 sati, u Perivoju dvorca Erdödy, i pod stručnim vodstvom profesora kineziologije.

Programu Nordijskog hodanja pridružili su se i Gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegovi zamjenici koji ujedno pozivaju sve zainteresirane da se pridruže provođenju ovog projekta s ciljem približavanja boljem načinu života.
I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!