BUCKOVIĆ "ZALEDIO" JASKU

03.03.2018. Nogometaši Jaske i Pribića odigrali su dopadljivu i borbenu utakmicu po pravim zimskim uvjetima na snijegom prekrivenom terenu na Centrali

 Gosti iz Pribića slavili su rezultatom 3:2, uz hat-trick „neuništivog“ Nikole Buckovića koji je bio nemilosrdan prema svom bivšem klubu. Bucković je doveo Pribić u vodstvo u 12. minuti da bi sedam minuta kasnije poravnao Šimanović. 

 Novi pogodak Bucković postiže u 40. minuti uz puno sreće obzirom da je domaćem vrataru Budinšćaku nezgodno odskočila lopta od snijega te ga prevarila za 1:2. U nastavku utakmice Jastrebovi su pritiskali ali nisu bili spretni u završnicama akcija. Ipak, u 70. minuti dvoboja, Jukić poravnava na 2:2. No, pogocima tu nije bio kraj. U 75. minuti Bucković postiže i treći pogodak i donosi svojoj momčadi pobjedu. Trener Jaske Damir Katovčić, koji je dijelio pravdu u ovoj utakmici, u 89. minuti dosudio je jedanaesterac za Pribićance ali je Divković odličnom intervencijom spriječio uvjerljiviji poraz momčadi s Centrale. Tako je Jaska doživjela poraz u „generalki“ pred proljetni nastavak prvenstva. Poraz zbog kojeg ne treba dramatizirati jer se takve utakmice događaju ali poraz koji treba ozbiljno shvatiti uoči proljetne ligaške premijere u Krašiću. 

 Treba još spomenuti da je za Jasku debitirao Ivan Borković, nekadašnji stoper drugoligaške Segeste koji je i po ovom teškom terenu pokazao igračku klasu i potvrdio da bi trebao biti najveće pojačanje Jastrebova za nastavak sezone.  

U porazu od Pribića, za Jasku su nastupili: Budinšćak (Divković), Smičiklas (Gustetić, P. Cipovec), M. Mravunac (Pintarić), Miljević (Rodić), Šimanović, I. Borković, Jerbić (Janić), Cuković, Šerić (Jukić), Bradvić, Novosel.

Tomislav Tadić

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!