CB Madona Kupinec pobjednik lige Prigorje

19.06.2016. Sinoć je u Dragovanščaku završila 16. malonogometna liga Prigorje na kojoj je po prvi puta pobjedu odnijela ekipa Caffe bara Madona iz Kupinca koja je u finalnoj utakmici pobijedila lanjskog pobjednika NC Mazanu rezultatom 4:1

Sinoć je u Dragovanščaku završila 16. malonogometna liga Prigorje na kojoj je po prvi puta pobjedu odnijela ekipa Caffe bara Madona iz Kupinca koja je u finalnoj utakmici pobijedila lanjskog pobjednika NC Mazanu rezultatom 4:1

Pobjednik je odlučen nakon izvođenja sedmeraca, gdje su se igrači NC Mazane bolje snašli, i pobijedili rezultatom 8:7. U drugoj polufinalnoj utakmici MNK Prigorac je na poluvremenu vodio rezultatom 2:0, da bi im u drugom dijelu ponestalo snage te CB Madona okreće rezultat i zasluženo pobjeđuje 2:4. 

U utakmici za 3. mjesto sastali su se stari znanci MNK Prigorac i MNK Gornja Zdenčina, gdje gosti zasluženo pobjeđuju rezultatom 4:2.

Najboljim igračem lige proglašen je Darko Duvnjak ( CB Madona Kupinec), najbolji golman bio je Ivan Povrženić ( NC Mazana), a najbolji strijelac Josip Gusković (CB Madona Kupinec).

U revijalnom dijelu sastale su se dvije veteranske ekipe – Stari škanjci i Veseli dečki, gdje su Škanjci pobijedili rezultatom 2:1. 

Završetkom lige Prigorje od aktivnog igranja malog nogometa oprostio se igrač Prigorca Nikola Šoić.
N.K.

TAGOVI | MNK Prigorac

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!