Čestitke motocross prvacima Hrvatske!

27.09.2016. Zamjenici gradonačelnika, Domagoj Šlat i Stipe Bučar, primili su danas dvojicu prvaka Hrvatske u motocrossu, Daria Plantaša i Danka Braima, te im uputili čestitke povodom osvojenih naslova

Dario Plantaš osvojio je 1. mjesto u ukupnom poretku Prvenstva Hrvatske u kategoriji juniori do 50 ccm, dok je Danku Braimu to uspjelo već čevrtu godinu za redom  u kategoriji veterana. 

-Kao predsjedniku Športske zajednice izuzetno mi je drago da naši klubovi i natjecatelji postižu ovakve rezultate. Znamo da iza svake ovakve nagrade i postignutih rezultata stoji veliki trud i odricanje, ali ljepota sporta je upravo to da, usprkos problemima, pokažeš sebi i drugima da si najbolji, a vas dvojica to zaista i  jeste, rekao je među ostalim Domagoj Šlat.

Predsjednik motocross kluba "Jaska", Mladen Čop, u kratkim crtama je opisao osnutak i povijest kluba te vidno ponosan zahvalio prvacima: "Biti prvak jedne države je čast klubu, gradu, županiji i državi. Ponosni smo na Daria pred kojim je lijepa športska budućnost, a posebnu zahvalu dajemo Braimu koji već četvrtu godinu postiže rezultat prvaka Hrvatske."
Nakon osvojenog naslova prvaka Hrvatske Dario prelazi u jaču klasu, te će već u sljedećoj utrci koja se vozi u Sloveniji 2. listopada nastupiti u klasi od 65 ccm.
I.B.

TAGOVI | MCK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!