Cvetkovački nogometni turnir

17.08.2016. U subotu 20. kolovoza na stadionu "Iza Mikca" (zvanom kao nekad) održat će se 2. po redu "Cvetkovački nogometni turnir"

Na turniru će se sportski suprotstaviti 8 ekipa iz Cvetkovića: Gorenci lijevi, Gorenci desni, Sredenci lijevi, Sredenci desni, Dolenci lijevi, Dolenci desni, Klanjac i Vulica.
Naime, prošle godine pokrenuta je organizacija malonogometnog turnira sela Cvetković koji za cilj ima senzibilizirati stanovnike Cvetkovića, ali i naše partnere, dobročinitelje i potencijalne sponzore za projekt očuvanja nogometa u Cvetkoviću, kojeg smo pokrenuli. Turnir za cilj ima i promovirati Cvetković, NK Cvetković, nogomet, obitelj i zajedništvo, pa su upravo radi toga svi ljudi dobre volje dobrodošli.

Prošlogodišnji turnir prošao je u sjajnoj atmosferi, a posjetio ga je velik broj Cvetkovćanaca i gostiju. Ove godine za vas ćemo prirediti pregršt dobre zabave uz živu muziku, natjecanje u penalima, finu kotlovinu, a u planu je i revijalna utakmica cvetkovačkih mališana, dolenaca protiv gorenaca. Na turniru je lani vladala pozitivna atmosfera, a nadamo se da će ove godine biti još bolje. Dođite i podržite ovaj projekt i neka subota u Cvetkoviću bude praznik, dan za sport, zabavu i zajedništvo!
PLANIRANA SATNICA: - 14:00 sati – početak turnira - 21:00 sati - finale - 21:30 sati – podjela nagrada

TAGOVI | NK Cvetković

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!