Danko Braim tim manager Hrvatske motocross reprezentacije

15.09.2016. Jučer je u Jastrebarskom predstavljena motocross reprezentacija Hrvatske koja će 24. I 25. rujna sudjelovati na ovogodišnjem Kupu nacija u talijanskom Maggioru

Radi se o najvećem ovogodišnjem motocross natjecanju na kojem će nastupiti najbolji svjetski motoross vozači i boriti se za naslov najbolje reprezentacije svijeta. Izbornik hrvatske reprezentacije Danijel Božić i tim manager Danko Braim jučer su u Jastrebarskom na press konferenciji zahvalili sponzorima i Hrvatskom motociklističkom savezu koji su omogućili našim reprezentativcima sudjelovanje na ovom velikom natjecanju. 

Našu motocross reprezentaciju ove godine čine vozači Hrvoje Karas, Luka Crnković i Matija Kelava. Iako se radi o sjajnim motocrossistima, teško je očekivati plasman u A finale. Dečkima je, kako su nam jučer rekli, najvažniji cilj izboriti B finale, a onda dati sve od sebe, pa ako bude malo sreće moglo bi biti i iznenađenja. Po njihovim riječima najviše šanse za osvajanje svjetskog kupa imaju Francuzi, no tu su i Amerikanci te Belgijanci, sve profesionalni vozači koji žare i pale na utrkama Svjetskog prvenstva, gdje naši vozači u ovim uvjetima gdje gotovo i nema pravih sponzora nemaju što tražiti. 

Međutim, i Božić i Braim su optimisti, jer ovakva natjecanja veliki su motiv za svakog vozača. Poželimo im puno uspjeha!
I.K.

TAGOVI | HMS

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!